SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203027/030 | 7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Intézmény logo

Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2021. szept. 16.


PVK

  • rendezvény
  • hír

Új vendéglátóipari kabinet Nagyatádon

2021. szeptember 10-én ünnepélyesen átadásra került a Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola felújított vendéglátóipari kabinete.

Új vendéglátóipari kabinet Nagyatádon

[kszc.hu] A megnyitó során beszédet mondott Pölöskei Gáborné az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szakképzésért Felelős Helyettes Államtitkára, Szászfalvi László Országgyűlési Képviselő, továbbá köszöntötte az összegyűlteket Ormai István Nagyatád Város Polgármestere, illetve az intézmény képviseletében Csiba Ágota Kancellár Asszony és Döméné Lajos Katalin Igazgató Asszony.

A korszerű tanműhely több mint 100 szakács-, cukrász- és felszolgáló tanuló oktatásának színtere lesz, melyet már jövő hónaptól birtokba vehetnek a nagyatádi diákok.

A projekt 112 millió forintból valósult meg, a végeredmény pedig maradéktalanul megfelel a modern oktatási igényeknek és eleget tesz a 21. századi vendéglátóipar elvárásainak.

Az ünnepi műsorban közreműködtek az intézmény diákjai és oktatói, majd a szalagvágást követően a felszolgáló tanulók - bizonyítva szakmai tudásukat - fogadták a meghívott vendégeket.

A fogadást követően Pölöskei Gáborné Helyettes Államtitkár Asszony egy kerekasztalbeszélgetés formájában megismerkedett a Kaposvári Szakképzési Centrum 11 intézményével, illetve az intézményvezetőknek is lehetőségük nyílt feltenni kérdéseiket.

További fotók a kszc.hu cikkében tekinthetőek meg! Az iskola Fotóklubjának videós beszámolója itt látható. A Somogyi Hírlap cikke itt olvasható: sonline.hu. Kapcsolódó galéria itt.

 

A NagyatádiVTV riportja itt tekinthető meg az eseményről:

GALÉRIA

2021-09-10 Ünnepélyes Vendéglátóipari kabinet átadó

29.jpg
21.jpg
30.jpg

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Infrastruktúrális beruházások a NASZI-ban

Infrastruktúrális beruházások a NASZI-ban

2022. március 23-án ünnepélyes keretek között adtuk át iskolánk, - a Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola - 2020-21-ben - a Kaposvári Szakképzési Centrum finanszírozásával - megvalósított infrastrukturális beruházásait.

2022. márc. 29.


Admin

Akikre büszkék vagyunk

Akikre büszkék vagyunk

A KSZC Nagyatádi Szakképző Iskola oktatóinak sikerei

2022. jún. 14.


PVK

Szakács oktatónk sikere

Szakács oktatónk sikere

A Henész Simongátért Hagyományörző Kulturális Egyesület szervezésében 2021. szeptember 19-én megrendezett főzőversenyen, iskolánk angol nyelv és szakács oktatója, Török-Kovács Péter az "Olaszék" csapat vezéregyéniségeként I. helyezést ért el.

2021. szept. 22.


PVK


Partnereink

SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum


Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Telefon: +36-82-553-410

E-mail: iskola@liveedu.nagyatadi.hu

OM azonosító: 203027/030


2024Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola