SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203027/030 | 7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Intézmény logo

Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. jún. 5.


PVK

  • hír

Akikre büszkék vagyunk – 2024

Nagyatád Város Önkormányzata és a Kaposvári Tankerületi Központ 2024. június 2-án tartotta meg hagyományos pedagógus napi közös rendezvényét, ahol két oktatónk részesült rangos elismerésben.

Akikre büszkék vagyunk – 2024

Herr Dávid

Herr Dávid 2022-től tagja a Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola testületének. A korábban a Nagyatádi Városi Televízió szerkesztő-riportereként dolgozó oktató 2021-ben kezdte pedagógiai pályáját óraadóként a Kaposvári SZC Nagyatádi Ady Endre Technikum és Gimnáziumban. Közgazdász diplomáját pénzügy és számvitel alapképzési szakon 2016-ban szerezte a Pécsi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karán, majd tanulmányait folytatva - közgazdásztanárként - az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetemen diplomázott 2023-ban.

Nevelő-oktató munkáját nagy lelkesedéssel és magabiztosan végzi, tevékenységét az iskoláért való tenni akarás jellemzi. Diákönkormányzatot segítő oktatóként kiemelten fontosnak tartja a közösség összetartását, építését, így a tanulókkal együttműködve számos diákokat érintő rendezvény ötletgazdája és szervezője, aki – sokszínűségét megmutatva - szívesen közreműködik kulturális események lebonyolításában és aktívan dolgozik a pályaorientációs tevékenység terén is. A kereskedelem és turizmus-vendéglátás ágazatban tanuló diákjait szívesen készíti fel szakmai versenyekre, mentortanárként pedig eredményesen vesz részt a
hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatásában, segítésében is. Közvetlen, együttműködő és a mindennapokba humort csempésző egyénisége népszerűvé tette kollégák és diákok körében egyaránt.

Ludán Gábor

Ludán Gábor 2014. szeptemberében kezdte pedagógus pályáját a mostani nevén Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskolában testnevelés szakos tanárként. Rekreáció szervezéssel kiegészített diplomáját 2012-ben az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szerezte.

Ludán Gábor az iskolai sportélet meghatározó koordinátora. Tanulók százaival ismertette meg a mozgás örömét, a tömegsportot, ugyanakkor számos diákját eredményesen készítette fel különböző csapat- és egyéni sportágak városi, iskolák közötti, megyei és regionális megmérettetéseire. Motivációs tevékenységének köszönhetően 2024. februárjában intézményünk rangos diákolimpiai elismerésben részesült: a legaktívabb vármegyei iskola középiskola kategóriában a III. helyezést érte el. Elhivatottsága révén az iskolaélet egyéb területeinek is aktív részvevője: a minőségirányításip csoport oszlopos tagja, aki szívesen vállal szerepet pályaorientációs- és csapatépítő rendezvények lebonyolításában is. Oktatóként és az Útravaló program mentortanáraként munkáját a kollegialitás, a gondoskodás, a testi-lelki-szellemi egészségre nevelés, valamint a nehézsorsú gyermekek felkarolása, előmenetelük segítése jellemzi. Derűs, közvetlen - kollégák és diákok körében egyaránt népszerű - egyéniségével jelentős szerepet játszik testületünk és a diákközösség összetartásában, formálásában.

Ludán Gábor oktató

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Akikre büszkék vagyunk - 2023

Akikre büszkék vagyunk - 2023

Június 2-án tartotta meg hagyományos pedagógusnapi közös rendezvényét Nagyatád Város Önkormányzata, a Kaposvári Tankerületi Központ és a Kaposvári Szakképzési Centrum. Idén két oktatónk részesült a rangos elismerésben.

2023. jún. 5.


DLK

Akikre büszkék vagyunk

Akikre büszkék vagyunk

A KSZC Nagyatádi Szakképző Iskola oktatóinak sikerei

2022. jún. 14.


PVK

Tanévnyitó 2024/2025

Tanévnyitó 2024/2025

Iskolánk tanévnyitó ünnepsége 2024. szeptember 2-án, hétfőn 8 órakor kezdődik a díszudvaron (rossz idő esetén az aulában).

2024. aug. 13.


MA


Partnereink

SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum


Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Telefon: +36-82-553-410

E-mail: iskola@liveedu.nagyatadi.hu

OM azonosító: 203027/030


2024Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola