SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203027/030 | 7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Intézmény logo

Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. febr. 9.


BI

  • verseny

Vásárolj okosan!

A „Tehetségsegítés felsőfokon” című pályázat keretében megvalósuló „Vásárolj Okosan!” című projektverseny keretein belül az intézmény 10. és 11. évfolyamos kereskedelmi értékesítő tanulók kettő csapatával indultak.

Vásárolj okosan!

A projektverseny idei témája: "A vásárló befolyásolása - Te döntesz?" A versenykiírás alapján a tanulók kutatást végeztek a vásárlók szokásai és az őket érő környezeti hatásokkal kapcsolatos témakörben. Balogh Nóra Borbála és Orsós Erika 10. évfolyamos tanulók kérdőív segítségével végezték a kutatást, Szini Melinda és Kéri Nikolett 11. évfolyamos tanulók pedig az interjút választották, és a Spar áruházvezetőjét kérdezték meg a témával kapcsolatban.

A 10. osztályosok online kérdőíve február 14-ig bárki számára még kitölthető a mellékelt felületen! Segítségedet előre is köszönjük!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Díszcsomagoló verseny - Kiskunfélegyháza

Díszcsomagoló verseny - Kiskunfélegyháza

2018. március 2-án a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma II. alkalommal díszcsomagoló versenyt szervezett a „Farsangi kavalkád jegyében” elnevezéssel, melyre meghívást kapott iskolánk is.

2018. márc. 19.


Admin

Rendkívüli felvételi eljárás 2024

Rendkívüli felvételi eljárás 2024

A Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola rendkívüli felvételi eljárást hirdet azoknak a tanulóknak, akik az általános felvételi eljárás időszakában nem nyertek felvételt egy középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyertek, de bármilyen okból szeretnék korábbi döntésüket megváltoztatni.

2024. máj. 6.


DLK

Meglepetésműsorral ballagtatták el a NASZI végzős diákjait

Meglepetésműsorral ballagtatták el a NASZI végzős diákjait

Péntek délelőtt tartották a nagyatádi szakképző Iskola végzős diákjainak utolsó osztályfőnöki óráit, melyeket követően sorfal mellett átvonultak a sportcsarnokba a ballagási ünnepségre. A hagyományos ceremónia különleges rapműsorszámmal bővült, mely meglepetés volt a diákok számára.

2024. máj. 4.


Atádhír - Herr Dávid


Partnereink

SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum


Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Telefon: +36-82-553-410

E-mail: iskola@liveedu.nagyatadi.hu

OM azonosító: 203027/030


2024Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola