SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum

OM kód: 203027/030 | 7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Intézmény logo

Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2024. ápr. 9.


BI

  • verseny

Szereted a szakmát, amit tanulsz?

Mutasd meg, miért is olyan klassz! A létesítménygazdálkodási szolgáltatókat tömörítő egyesület, a LEO (Létesítménygazdálkodási és épületüzemeltetési szolgáltatók országos szövetsége) meghirdette a „Szeretem a szakmám” elnevezésű országos szintű pályázatát.

Szereted a szakmát, amit tanulsz?

A technikumokban és a szakképző iskolákban tanuló diákok jelentkezését várták, hogy egy általuk elkészített rövid videóban megmutathassák azt, hogy miért is szeretik a szakmájukat.

A Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola 10. évfolyamos kereskedelmi értékesítő tanulói, Balogh Nóra Borbála és Orsós Erika nyújtották be pályázatukat. A videó forgatásának helyszínét gyakorlati munkahelyük, a dm üzletlánc nagyatádi áruháza biztosította. A diáklányok nagy lelkesedéssel láttak hozzá a feladathoz, összegyűjtötték gondolataikat, hogy mit is jelent számukra a kereskedelemben dolgozni. A videó készítése közben - a szokatlan helyzet ellenére - nemcsak, hogy jól érezték magukat, de végig felszabadultan és természetesen tudtak beszélni a szakmájukról. A videó az intézmény honlapján és közösségi média felületein is megtekinthető.

A tanulók felkészítésében és pályázatuk benyújtásában Balla Ildikó oktató nyújtott segítséget, a videó elkészítését pedig Szigeti-Grunner Fanninak köszönhetjük.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Szép eredmény a Vásárolj Okosan versenyen

Szép eredmény a Vásárolj Okosan versenyen

A „Vásárolj Okosan!” című projektverseny most lezajlott döntőjében intézményünk 10. évfolyamos kereskedelmi értékesítő tanulói szép eredménnyel vettek részt.

2024. márc. 7.


BI

Értékeink megyén innen Somogy vármegyei vetélkedő

Értékeink megyén innen Somogy vármegyei vetélkedő

A Somogy Vármegyei Önkormányzat által meghirdetett „Értékeink megyén innen Somogy vármegyei vetélkedőn” iskolánk a 11. C vendéglátó osztály 4 fős csapatával vett részt. 

2024. márc. 28.


BI

Rendkívüli felvételi eljárás 2024

Rendkívüli felvételi eljárás 2024

A Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola rendkívüli felvételi eljárást hirdet azoknak a tanulóknak, akik az általános felvételi eljárás időszakában nem nyertek felvételt egy középfokú intézménybe sem, vagy felvételt nyertek, de bármilyen okból szeretnék korábbi döntésüket megváltoztatni.

2024. máj. 6.


DLK


Partnereink

SZC logo

Kaposvári Szakképzési Centrum


Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola

7500 Nagyatád, Baross G. u. 6.

Telefon: +36-82-553-410

E-mail: iskola@liveedu.nagyatadi.hu

OM azonosító: 203027/030


2024Kaposvári SZC Nagyatádi Szakképző Iskola